Ekonomismart

Diakonibloggen

Möter du i ditt arbete unga vuxna som skulle vara hjälpta av handledning i privatekonomi? Vill du utöka din verktygslåda för att förmedla sådan kunskap? Diakonibloggen tipsar idag om en utbildning.

Vill du bli bättre på att genomföra lustfyllda utbildningspass som skapar engagemang, delaktighet och förståelse hos deltagarna ? Välkommen till en avgiftsfri konferens om att inspirera och förmedla kunskap om konsumenträtt och privatekonomi för unga vuxna!

Konferensbild ekonomismartTill hösten har du och dina kollegor möjlighet att delta på någon av Ekonomismarts avgiftsfria regionala metodstödskonferenser och ta del av Ekonomismarts metod och material för förebyggande arbete. Ekonomismart ger inspiration och konkreta verktyg för dig som vill ha ett färdigt material med ett genomarbetat välfungerande koncept att arbeta utifrån. Det sparar resurser och ger ett självförtroende i det förebyggande uppsökande arbetet.

OM EKONOMISMART

Ekonomismart är ett samarbetskoncept mellan Konsumentverket, Finansinspektionen, Folkuniversitetet och sparbanksstiftelser samt är helt fritt från säljande inslag. Ekonomismart startade 2009…

View original post 234 fler ord

Annonser

Om vivenius

Jag är 75 år född i Norrköping och gift med Berit från Avesta sedan 1963 Vi har tre vuxna barn James 52, Helene 49 och Susanne 45 samt tio barnbarn från sju till tjugoett år bosatta i Österåker resp. Vallentuna kommun. Samt en hanhund Morgan som är sex år.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s