Ekonomismart

Diakonibloggen

Möter du i ditt arbete unga vuxna som skulle vara hjälpta av handledning i privatekonomi? Vill du utöka din verktygslåda för att förmedla sådan kunskap? Diakonibloggen tipsar idag om en utbildning.

Vill du bli bättre på att genomföra lustfyllda utbildningspass som skapar engagemang, delaktighet och förståelse hos deltagarna ? Välkommen till en avgiftsfri konferens om att inspirera och förmedla kunskap om konsumenträtt och privatekonomi för unga vuxna!

Konferensbild ekonomismartTill hösten har du och dina kollegor möjlighet att delta på någon av Ekonomismarts avgiftsfria regionala metodstödskonferenser och ta del av Ekonomismarts metod och material för förebyggande arbete. Ekonomismart ger inspiration och konkreta verktyg för dig som vill ha ett färdigt material med ett genomarbetat välfungerande koncept att arbeta utifrån. Det sparar resurser och ger ett självförtroende i det förebyggande uppsökande arbetet.

OM EKONOMISMART

Ekonomismart är ett samarbetskoncept mellan Konsumentverket, Finansinspektionen, Folkuniversitetet och sparbanksstiftelser samt är helt fritt från säljande inslag. Ekonomismart startade 2009…

Visa originalinlägg 234 fler ord

Om vivenius

Jag är 77 år född i Norrköping och än så länge gift sedan 55 år med samma kvinna.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s